Adatvédelmi nyilatkozat 

A Káplár – Nagy Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 9437 Hegykő, Jókai utca 37. sz.), mint adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy szolgáltatásával kapcsolatos adatkezelése megfelel a jelen szabályzatban foglaltaknak és a hatályos reklám- és adatvédelmi jogszabályi előírásoknak.

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelésével, mint Ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail) a Káplár - Nagy Kft., mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak betartásával áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

Az adatkezelő a fenti céloktól eltérően nem használhatja fel a birtokába jutott adatokat.

Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – ha törvény ettől eltérően nem rendelkezik – az Ügyfelünk előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag, kivételt képez ez alól a szerződés teljesítésekor a szállítási vállalkozónak a szükséges adatok kiadása.

Adatszolgáltatása önkéntes.

Adatait nyilvántartásunkban 5 évig kezeljük. Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük jelezze számunkra!

 

A Káplár – Nagy Kft. a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Ügyfelünk e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag Ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősség-vállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt megrendeléssel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt az Ügyfelet terheli, aki az e-mail címen az ajánlat kérést küldte.

 

Adatainak kezelésekor különösen az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint járunk el.

 

A látogató a weboldal látogatásával beleegyezik abba, hogy személyes adatnak minősülő adatait (pl. IP címet, cookie-azonosítót) a weboldal kezelje.

 

A Káplár – Nagy Kft. által gyűjtött személyes adatok kezeléséről Ön bármikor tájékoztatást kérhet, valamint adatai törlését vagy helyesbítését is itt kérheti, illetve tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen.

 

Elérhetőségünk:

e-mail: kaplar.nagy@t-online.hu,

           info@kesesbolt.hu

székhely: 9437 Hegykő, Jókai utca 37. sz.

Ajánlatkérés

Töltse ki ajánlatkérésünket és mi 24 órán belül küldjük Önnek ajánlatunkat!

Vásárlási információk

Töltse ki online megrendelőlapunkat és mi postázzuk megrendelését!

Fizetési módok:
  • előreutalás
  • utánvétes fizetés

Szállítási információk »
Partnerünk:

Késesbolt.hu
Hírlevél

Értesüljön legkorábban a Késesbolt.hu akcióiról!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozás